فیلم| پنیر موزارلا چگونه تولید می شود؟
نویسنده : یزدفردا | شناسه خبر : 206053 | تاریخ انتشار : 07 Dey 1403 - 11:55 | 2544 بازدید

یزدفردا: موتزارلا (به ایتالیایی: Mozzarella) که موزارلا هم نامیده می‌شود، نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. برای تهیه آن پنیر تازه را در آب نزدیک به دمای جوش حرارت داده و در قطعه‌های کروی کوچک در آب نمک غلیظ نگه می‌دارند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران به صورت منجمد و رنده شده با نام پنیر پیتزا نیز عرضه می‌شود و شبیه پنیر تازه-محلی می‌باشد.

برچسب ها
ثبت دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.